Λογότυπο ΕΣΠΑ «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020»

FAQ Αγοράς

FAQ Αγοράς

Μπορεί να ισχύσει έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές και σε ποια περίπτωση;

Κάθε πελάτης μας που έχει αγοράσει ένα μουσικό όργανο στην τιμή που αναφέρεται στο website και επιθυμεί την απόκτηση δεύτερου ή τρίτου, δικαιούται εκπτώσεως για κάθε νέα του αγορά.
Η έκπτωση αυτή μπορεί να αυξάνεται ανάλογα με την αξία της αναγραφόμενης τιμής κάθε νέου οργάνου. Από τον κανόνα αυτό εξαιρούνται εκείνα τα όργανα τα οποία διατίθενται σε ειδική τιμή.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω των ακόλουθων επιλογών:

Μετρητά
Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν το εκθετήριο του εργαστηρίου μας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια αγορά με χρήση μετρητών χρημάτων.

POS
Γίνονται δεκτές πληρωμές με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω POS με κάρτες VISA και Mastercard.

Αντικαταβολή
Για αγορά χορδών και μόνο υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή στην εκάστοτε υπηρεσία μεταφοράς.

PayPal
Μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό info@music-instruments.gr

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN: GR 2101101900000019053972949
Αριθμός λογαριασμού: 190/539729-49
Δικαιούχος: ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ή
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 3501721080005108020302520
Αριθμός λογαριασμού: 5108 020302 520
Δικαιούχος: ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αν επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά χρημάτων μέσω PayPal, παρακαλούμε στείλτε μας με e-mail αντίγραφο του αποδεικτικού πληρωμής στο info@music-instruments.gr

Ποιος επιβαρύνεται με τα μεταφορικά;

Για αποστολή οργάνου σε Ελλάδα και Κύπρο τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.
Για αγορά χορδών αξίας άνω των 60 ευρώ τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Για αποστολή οργάνου εκτός Ελλάδος και Κύπρου:
Αν η αξία της παραγγελίας είναι έως 1900 ευρώ το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.
Αν η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 1900 ευρώ τα μεταφορικά επιβαρύνουν εξημισίας το εργαστήριο και τον αγοραστή.
Η εταιρεία μεταφορών που χρησιμοποιούμε είναι η UPS.

Σε περίπτωση αλλαγής, επισκευής, συντήρησης ή οποιασδήποτε περαιτέρω μετακίνησης του οργάνου, επιβαρύνεται ο ιδιοκτήτης.

Μπορώ να παραγγείλω κάποιο όργανο με διακόσμηση που δεν ανήκει στις δικές σας διακοσμήσεις;

Τα διακοσμητικά στοιχεία των οργάνων μας ανήκουν αποκλειστικά στο εργαστήριο μας και τυγχάνουν επίσημης εμπορικής προστασίας. Δεν χρησιμοποιούμε αντίγραφα άλλων και δεν χρησιμοποιούμε διακοσμητικά στοιχεία που δεν ανήκουν στο «ρεπερτόριο» των δικών μας διακοσμήσεων. Ωστόσο μπορεί κάποιος να παραγγείλει όργανο χωρίς διακοσμήσεις.

Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι το όργανο που θα επιλέξω θα με ικανοποιεί ακουστικά;

Στην περίπτωση μη ικανοποίησης σας μπορείτε να δείτε τις εγγυήσεις. Υπάρχει δυνατότητα όσων αλλαγών χρειαστούν προκειμένω να βρει κανείς το όργανο που θα τον ικανοποιεί πλήρως. Τα έξοδα μεταφοράς είναι η μόνη δαπάνη που θα υποβληθεί.

Να διαλέξω πρίμο ή μπάσο όργανο;

Επειδή το μουσικό όργανο όσο παλιώνει ωριμάζει δηλαδή δυναμώνει και “μπασάρει” η φωνή του, καλό είναι το νεαρό όργανο να μην είναι από την αρχή ιδιαίτερα μπάσο εφόσον υπάρχει ο κίνδυνος με το χρόνο να υπερβεί το αισθητικά ανεκτό όριο και να μας φανεί υπερβολικά ή και δυσάρεστα μπάσο.

Οι διακοσμήσεις επηρεάζουν τον ήχο;

Όπως αναπαριστούν τα διαγράμματα Chladni, αλλά και αποδεικνύει το “κούρδισμα” του ηχείου με τη βοήθεια ηλεκτρονικών αισθητήρων (μέθοδο που ακολουθούμε στο εργαστήριό μας), επηρεάζουν την ταλάντωση του καπακιού μόνο όσες διακοσμήσεις (φιγούρες) βρίσκονται στο καπάκι. Όμως ακόμα και εκεί το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά λεπτά φύλα ξύλου διαφορετικών χρωμάτων συμβατών με τον καλό ήχο. Αυτός είναι και ο λόγος που συστηματικά αποφεύγουμε το πλαστικό ως υλικό διακόσμησης. Για παράδειγμα, το μαύρο φόντο που βλέπει κανείς στις διακοσμήσεις μπουζουκιών είναι και αυτό από βαμμένο ξύλο.

Κάνετε αλλαγές με όργανα τα οποία δεν είναι δικής σας κατασκευής με δικά σας όργανα;

Όχι και ο λόγος είναι ότι μόνο τα δικά μας όργανα γνωρίζουμε πως είναι φτιαγμένα και έχουμε απόλυτη ευθύνη της σταθερότητας τους. Έτσι, μόνο δικά μας όργανα ανταλλάσσονται με οποιαδήποτε άλλα δικά μας όργανα.

Neorion οργανοποιείο faq αγοράς
Neorion οργανοποιείο faq αγοράς
Neorion οργανοποιείο faq αγοράς
 
© 2018 Christos Spourdalakis. Neorion Music Workshop - Instruments. All rights reserved
Λογότυπο ΕΣΠΑ «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στον Δήμο Πειραιά» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020»